Lilkim » Specials » Film
LilKims informatie van Beauty tot Film

Filmbeoordelingen

Filmbeoordelingen Iedereen heeft wel een mening over een bepaalde film. In deze special verzamel ik mijn filmrecensies van oudere en recentere films.
Gezien mijn smaak zeer breed is, kan je hier recensies vinden over films in verschillende genres, o.a. thrillers, horror, romantische films, en nog veel meer.
Je zal hier echter nooit een recensie vinden over een SF-film omdat dat zowat het enige genre is waar ik niet van houd.

Meer filmrecensies vind je in mijn tweede filmspecial.

Veel kijkplezier!

Opmerking: Ik krijg soms reacties van mensen die zaken uit mijn recensies willen rechtzetten omdat zij het niet eens zijn met mijn bescheiden mening. Ik wil jullie er op wijzen dat ik slechts een leek ben die graag af en toe een film kijkt en daar graag haar mening over geeft. Mijn mening is slecht mijn mening en zeker geen heilige bijbel. Het kan goed zijn dat jullie het daarmee niet eens zijn en ik nodig jullie dan ook uit om jullie mening te geven, die eveneens geen heilige bijbel is. Maar daarom ga ik mijn artikels niet aanpassen en al zeker niet rechtzetten. Met de filmredacteur van P-magazine ben ik het ook vaak niet eens en die wordt er zelfs voor betaald!
recensie

Filmrecensie: Aanrijding in Moscou

Aanrijding in Moscou is een Belgisch romantisch drama, geregisseerd door Christophe Van Rompaey, met Barbara Sarafian, Jurgen Delnaet en Johan Heldenbergh in de hoofdrollen.
recensie

Filmrecensie: Angels & Demons

Angels & Demons is een verfilming van Het Bernini-mysterie van Dan Brown, met Tom Hanks, Ayelet Zurer en Ewan McGregor in de hoofdrolen.
Gepubliceerd door Lilkim op 11-06-2009. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!