Lilkim » Specials » Film
LilKims informatie van Beauty tot Film

Filmbeoordelingen

Filmbeoordelingen Iedereen heeft wel een mening over een bepaalde film. In deze special verzamel ik mijn filmrecensies van oudere en recentere films.
Gezien mijn smaak zeer breed is, kan je hier recensies vinden over films in verschillende genres, o.a. thrillers, horror, romantische films, en nog veel meer.
Je zal hier echter nooit een recensie vinden over een SF-film omdat dat zowat het enige genre is waar ik niet van houd.

Meer filmrecensies vind je in mijn tweede filmspecial.

Veel kijkplezier!

Opmerking: Ik krijg soms reacties van mensen die zaken uit mijn recensies willen rechtzetten omdat zij het niet eens zijn met mijn bescheiden mening. Ik wil jullie er op wijzen dat ik slechts een leek ben die graag af en toe een film kijkt en daar graag haar mening over geeft. Mijn mening is slecht mijn mening en zeker geen heilige bijbel. Het kan goed zijn dat jullie het daarmee niet eens zijn en ik nodig jullie dan ook uit om jullie mening te geven, die eveneens geen heilige bijbel is. Maar daarom ga ik mijn artikels niet aanpassen en al zeker niet rechtzetten. Met de filmredacteur van P-magazine ben ik het ook vaak niet eens en die wordt er zelfs voor betaald!
recensie

Film: Before The Devil Knows You're Dead

Before The Devil Knows You're Dead is een film van Sidney Lumet en komt op 16 januari 2008 in de Belgische bioscoopzalen. In deze kroniek van verval maakt Marisa Tomisei haar comeback naar het witte s…
recensie

Film: Death Sentence

Death Sentence komt eind januari 2008 in de Belgische bioscoopzalen en werd geregisseerd door James Wan. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Brian Garfield uit 1975.
recensie

Film: Hannibal Rising

Hannibal rising (2007) werd geregiseerd door Peter Webber en speelt zich af tijdens de jeugdjaren van Hannibal Lecter. De film toont ons hoe een onschuldige Hannibal uitgroeide tot een meedogenloze ki…
recensie

Film: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street is de nieuwste film van Tim Burton, met een wederom schitterende Johnny Depp in de hoofdrol, en is gebaseerd op de gelijknamige Broadwaymusical. De film…
recensie

Film: The Assassination of Richard Nixon

The Assassination of Richard Nixon is een drama uit 2004, dat werd geregisseerd door Niels Mueller en gebaseerd is op ware feiten.
recensie

Filmrecensie: 21

21 is een spektakel-/dramafilm over een groepje jongeren dat dankzij een ingenieus telsysteem wekelijks casino's in Las Vegas een paar honderdduizend dollars armer maakt. De film werd geregiseerd door…
recensie

Filmrecensie: 88 Minutes

88 Minutes (2007) is een actiethriller en werd geregisseerd door Jon Avnet. De film werd niet vertoond in de bioscoop maar direct op DVD uitgebracht.
recensie

Filmrecensie: A Crime (Un Crime)

A Crime is een thriller/film noir uit 2006, geregisseerd door Manuel Pradal, met in de hoofdrollen Emmanuelle Béart, Harvey Keitel en Norman Reedus.
recensie

Filmrecensie: A History of Violence

A History of Violence is een thriller/drama uit 2005 en werd geregisseerd door David Cronenberg. De film is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van John Wagner en Vince Locke.
recensie

Filmrecensie: A Mighty Heart

A Mighty Heart is een drama uit 2007 dat het verhaal vertelt van de Wall Street journalist Daniel Pearl. De film werd geregisseerd door Michael Winterbottom.
recensie

Filmrecensie: Aanrijding in Moscou

Aanrijding in Moscou is een Belgisch romantisch drama, geregisseerd door Christophe Van Rompaey, met Barbara Sarafian, Jurgen Delnaet en Johan Heldenbergh in de hoofdrollen.
recensie

Filmrecensie: Anamorph

Anamorph is een thriller die werd geregisseerd door Henry Miller, met in de hoofdrollen Willem Dafoe en Scott Speedman.
recensie

Filmrecensie: Angels & Demons

Angels & Demons is een verfilming van Het Bernini-mysterie van Dan Brown, met Tom Hanks, Ayelet Zurer en Ewan McGregor in de hoofdrolen.
Gepubliceerd door Lilkim op 11-06-2009. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!