Lilkim » Specials » Recepten
LilKims informatie van Beauty tot Film

Koken met lilKim

Koken met lilKim Eten is een primaire behoefte die we dagelijks moeten bevredigen. Het is echter niet makkelijk hier elke keer variatie in te brengen.
Vaak ontstaan mijn beste gerechten door improvisatie en het uitproberen van gekke combinaties. In deze special heb ik mijn beste recepten verzameld.

Je zal hier voornamelijk recepten voor pasta terugvinden maar ook andere zuiderse en exotische bereidingen behoren tot mijn favorieten.

Veel kookplezier!
Recept: Koken met Boursin Cuisine

Recept: Koken met Boursin Cuisine

Sinds Boursin Cuisine op de markt kwam, kan je de verse roomkaas gemakkelijk in een recept verwerken. Boursin Cuisine bestaat in vijf variëteiten, hier vind je mijn vier favoriete recepten.
Recept: Vinaigrettes met citroen

Recept: Vinaigrettes met citroen

Een goede vinaigrette bestaat volgens de Franse traditie uit drie eenheden olie en een eenheid rode wijnazijn. Die azijn kan je vervangen door o.a. citroen, hier vind je een paar variaties met citroen…
Gepubliceerd door Lilkim op 09-06-2009. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!