Lilkim » Specials » Literatuur
LilKims informatie van Beauty tot Film

LilKim's boekrecensies

Iedereen leest wel eens een boek, voor school of als ontspanning. In deze special vind je recensies van de boeken die ik recentelijk heb gelezen.
Als echte boekenwurm lees ik regelmatig een boek. Tot mijn favorieten behoren o.a. Stephen King, Kristien Hemmerechts en Tom Lanoye maar ook minder bekende schrijvers, zoals Rianne Lampers, kunnen op mijn sympathie en lezing rekenen.

In deze special kan je recensies vinden van boeken in alle genres, behalve science fiction en fantasy - gezien deze genres mij niet interesseren.

Boekrecensie: Chanel Chic - Lauren Weisberger

Chanel Chic is het derde boek van Lauren Weisberger, auteur van De Duivel Draagt Prada. Het boek gaat over drie vriendinnen in New York.

Boekrecensie: De Duivel Draagt Prada - Lauren Weisberger

De Duivel Draagt Prada is het boek waarop de film The Devil Wears Prada is gebaseerd en werd geschreven door Lauren Weisberger. Het personage Miranda Priestly is gebaseerd op de hoofdredactrice van Vo…

Boekrecensie: De vervloeking - Stephen King

De vervloeking is een roman van Stephen King uit 1985 over de wraak van een zigeuner. Oorspronkelijk werd de roman uitgegeven onder Stephen Kings pseudoniem Richard Bachman.

Boekrecensie: Dolan's Cadillac - Stephen King

Dolan's Cadillac is een ijzersterke novelle van Stephen King uit 1989 over de wraak van een onderwijzer.

Boekrecensie: Gossip&Gucci - Lauren Weisberger

Gossip&Gucci is het tweede boek van Lauren Weisberger, de auteur van De Duivel Draagt Prada. In deze chicklit wordt het leven van Bette onder de loep genomen.

Boekrecensie: Iets tussen broer en zus - Karin Giphart

Karin Giphart is een Nederlandse schrijfster en singer-songwriter. Iets tussen broer en zus is haar tweede roman waarin ze wederom over de lesbische liefde schrijft.

Boekrecensie: Ja/Nee - Renske de Greef/Jan Hoek

Ja, geef me alsjeblieft aandacht/Nee, laat me toch met rust van een samenwerking van jeugdvrienden Renske de Greef en Jan Hoek. Het boek gaat over de vriendschap tussen de twee vrienden.

Boekrecensie: Liefs uit Los Angeles - Clare Naylor

Liefs uit Los Angeles is een chicklit waarin we Alice leren kennen die na het beëindigen van haar relatie en haar job van Londen naar Los Angeles trekt om daar een nieuw leven te beginnen.

Boekrecensie: Moviegirl! - Clare Naylor & Mimi Hare

Moviegirl! vertelt het verhaal van een D.C.-meisje dat terechtkomt in de hectische wereld die Hollywood is. De schrijfsters kunnen zelf beroepen op een jarenlange ervaring in de wereld van glitter en…

Boekrecensie: Nette Mensen - Marjan van Marle

Nette Mensen is de vierde roman van Marjan van Marle en toont hoe bedriegelijk schone schijn kan zijn.

Boekrecensie: Reus - Annelies Verbeke

Reus is de tweede roman van de Belgische jonge schrijfster Annelies Verbeke. Het boek gaat over Hannah en Kim, twee zussen in de bloei van hun leven.

Boekrecensie: Rosie - Stephen King

Rosie vertelt het verhaal van een moegetergde vrouw die wraak neemt op haar mishandelende man Norman.

Boekrecensie: Stuk - Judith Visser

Stuk, de derde roman van de Nederlandse schrijfster Judith Visser, vertelt het verhaal van Elizabeth, die gepest wordt op school en zich steeds meer in haar fantasiewereld opsluit totdat ze een ingrij…

Boekrecensie: Tegengif - Judith Visser

Tegengif is de debuutroman van Judith Visser, die ons een kijkje gunt in de wereld van de prostitutie.
Gepubliceerd door Lilkim op 14-06-2009. Het auteursrecht van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!