Lilkim » Specials » Literatuur
LilKims informatie van Beauty tot Film

LilKim's boekrecensies

Iedereen leest wel eens een boek, voor school of als ontspanning. In deze special vind je recensies van de boeken die ik recentelijk heb gelezen.
Als echte boekenwurm lees ik regelmatig een boek. Tot mijn favorieten behoren o.a. Stephen King, Kristien Hemmerechts en Tom Lanoye maar ook minder bekende schrijvers, zoals Rianne Lampers, kunnen op mijn sympathie en lezing rekenen.

In deze special kan je recensies vinden van boeken in alle genres, behalve science fiction en fantasy - gezien deze genres mij niet interesseren.
recensie

Boekrecensie: Chanel Chic - Lauren Weisberger

Chanel Chic is het derde boek van Lauren Weisberger, auteur van De Duivel Draagt Prada. Het boek gaat over drie vriendinnen in New York.
recensie

Boekrecensie: De Duivel Draagt Prada - Lauren Weisberger

De Duivel Draagt Prada is het boek waarop de film The Devil Wears Prada is gebaseerd en werd geschreven door Lauren Weisberger. Het personage Miranda Priestly is gebaseerd op de hoofdredactrice van Vo…
recensie

Boekrecensie: De vervloeking - Stephen King

De vervloeking is een roman van Stephen King uit 1985 over de wraak van een zigeuner. Oorspronkelijk werd de roman uitgegeven onder Stephen Kings pseudoniem Richard Bachman.
recensie

Boekrecensie: Iets tussen broer en zus - Karin Giphart

Karin Giphart is een Nederlandse schrijfster en singer-songwriter. Iets tussen broer en zus is haar tweede roman waarin ze wederom over de lesbische liefde schrijft.
recensie

Boekrecensie: Ja/Nee - Renske de Greef/Jan Hoek

Ja, geef me alsjeblieft aandacht/Nee, laat me toch met rust van een samenwerking van jeugdvrienden Renske de Greef en Jan Hoek. Het boek gaat over de vriendschap tussen de twee vrienden.
recensie

Boekrecensie: Reus - Annelies Verbeke

Reus is de tweede roman van de Belgische jonge schrijfster Annelies Verbeke. Het boek gaat over Hannah en Kim, twee zussen in de bloei van hun leven.
recensie

Boekrecensie: Rosie - Stephen King

Rosie vertelt het verhaal van een moegetergde vrouw die wraak neemt op haar mishandelende man Norman.
recensie

Boekrecensie: Stuk - Judith Visser

Stuk, de derde roman van de Nederlandse schrijfster Judith Visser, vertelt het verhaal van Elizabeth, die gepest wordt op school en zich steeds meer in haar fantasiewereld opsluit totdat ze een ingrij…
Gepubliceerd door Lilkim op 14-06-2009. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!