Lilkim » Specials » Beauty iii

Natuurlijk mooi met Groenten

Natuurlijk mooi met Groenten Huidverzorgingsproducten kosten handenvol geld in de supermarkt maar met de hulp van enkele natuurlijke producten kom je al een heel eind. Daarnaast is het maken van je eigen schoonheidsproducten gewoon heel leuk. Dag- en nachtcrème, masker, haarconditioner, scrubcrème; de lijst verzorgingsproducten is groot en het bedrag dat je er aan uitgeeft, kan hoog oplopen. Je kan het echter goedkoper maken door gebruik te maken van natuurlijke producten, zoals o.a. honing, amandelolie, olijfolie, citroen,...

In deze special verzamelde ik een artikel over goede gezichtsverzorging en een reeks artikelen over het maken van verzorgingsproducten met groenten. De meeste andere producten kan je in je keuken vinden, de minder alledaagse producten kan je kopen bij een drogist of reformwinkel of online bij o.a. De Hekserij.

Voor je begint aan het maken van je eigen schoonheidsproducten kan je best het artikel met vuistregels lezen zodat alles vlot verloopt.

Tip: In sommige recepten wordt gebruik gemaakt van cacaoboter. Omdat dit vetbestanddeel maar kort houdbaar is en bovendien moeilijk te vinden, kan je het vervangen door vaseline.

Veel plezier met het maken en gebruiken van deze natuurlijke verzorgingsproducten!

Andere specials in de categorie Beauty:
Natuurlijk mooi met Komkommer

Natuurlijk mooi met Komkommer

Komkomer heeft niet enkel een kalmerende en genezende werking, in combinatie met citroensap werkt het oppeppend en adstringerend. Daarom wordt komkommer vaak in schoonheidsproducten, vooral voor de ve…
Gepubliceerd door Lilkim op 28-02-2011, laatst gewijzigd op 24-06-2012. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.