Lilkim » Specials » Beauty ii

Natuurlijk mooi met Fruit

Natuurlijk mooi met Fruit Huidverzorgingsproducten kosten handenvol geld in de supermarkt maar met de hulp van enkele natuurlijke producten kom je al een heel eind. Daarnaast is het maken van je eigen schoonheidsproducten gewoon heel leuk. Dag- en nachtcrème, masker, haarconditioner, scrubcrème; de lijst verzorgingsproducten is groot en het bedrag dat je er aan uitgeeft, kan hoog oplopen. Je kan het echter goedkoper maken door gebruik te maken van natuurlijke producten, zoals o.a. honing, amandelolie, olijfolie, citroen,...

In deze special verzamelde ik een artikel over goede gezichtsverzorging en een reeks artikelen over het maken van verzorgingsproducten met fruit.

Voor je begint aan het maken van je eigen schoonheidsproducten kan je best het artikel met vuistregels lezen zodat alles vlot verloopt.

Tip: In sommige recepten wordt gebruik gemaakt van cacaoboter. Omdat dit vetbestanddeel maar kort houdbaar is en bovendien moeilijk te vinden, kan je het vervangen door vaseline.

Veel plezier met het maken en gebruiken van deze natuurlijke verzorgingsproducten!

Andere specials in de categorie Beauty:
Natuurlijk mooi met Citroen

Natuurlijk mooi met Citroen

Citroen is prototypische citrusvrucht en is een bron van citroenzuur en natuurlijke anti-oxidanten. Door het hoge vitamine C-gehalte is het goed voor de huid en bloedvaten. Daarnaast heeft citroen een…
Gepubliceerd door Lilkim op 28-02-2011, laatst gewijzigd op 24-06-2012. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.