Lilkim » Specials » Beauty

Mooi met Natuurlijke producten

Mooi met Natuurlijke producten Huidverzorgingsproducten kosten handenvol geld in de supermarkt maar met de hulp van enkele natuurlijke producten kom je al een heel eind. Daarnaast is het maken van je eigen schoonheidsproducten gewoon heel leuk. Dag- en nachtcrème, masker, haarconditioner, scrubcrème; de lijst verzorgingsproducten is groot en het bedrag dat je er aan uitgeeft, kan hoog oplopen. Je kan het echter goedkoper maken door gebruik te maken van natuurlijke producten, zoals o.a. honing, amandelolie, olijfolie, citroen, azijn, ei, ... De mogelijkheden zijn oneindig!

In deze special verzamelde ik een reeks artikelen over het maken van verzorgingsproducten met natuurlijke producten. De meeste producten kan je in je keuken vinden, de minder alledaagse producten kan je kopen bij een drogist of reformwinkel of online bij o.a. De Hekserij.

Voor je begint aan het maken van je eigen schoonheidsproducten kan je best het artikel met vuistregels lezen zodat alles vlot verloopt.

Veel plezier met het maken en gebruiken van deze natuurlijke verzorgingsproducten!

Andere specials in de categorie Beauty:

Natuurlijk mooi met Henna

Henna is een plant waarvan de fijngestampte blaadjes en scheuten al eeuwen worden gebruikt als lichaamsversiering en om haren te kleuren.

Natuurlijk mooi met Klei

Klei wordt al eeuwen als geneesmiddel gebruikt, vooral voor huidverwondingen en maagaandoeningen. Klei heeft vele positieve eigenschappen: zo absorbeert klei gifstoffen, stimuleert het de darmflora, v…
Natuurlijk mooi met Olijfolie

Natuurlijk mooi met Olijfolie

Olijfolie is door de aanwezigheid van veel vet en mineralen zeer geschikt voor het behandelen van een pijnlijke en kwetsbare huid, zoals bij eczeem en psoriasis. Gebruik bij voorkeur olijfolie van de…
Gepubliceerd door Lilkim op 28-02-2011, laatst gewijzigd op 24-06-2012. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.